Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
Maximální spokojenost
Jsou kvalitní
Jednoduše se oblékají
Plavky jsem koupila pro téměř 7mi měsíční holčičku (8 kg), ale protože má silnější stehýnka, objednala jsem raději velikost L (10 - 15 kg). A udělala jsem dobře, plavky sedí akorát (přes stehýnka i v pase), menší velikost by jí byla přes stehýnka příliš těsná. Takže pokud nemáte úplného hubeňoura a jste téměř na hranici velikostí, vezměte raději větší.
dobře sedí, nepadají, neomezují pohyb
Plenkové plavky vypadají dobře, malému sedí. A perfektní jsou patentky umožňující "růst" plavek s růstem dítěte - přizpůsobíte velikost, takže se dají používat delší dobu.
Velikost L - vybírala jsem podle Kg rozpětí - sedí v pase i jinde jen kolem nožiček jsou až moc těsné - dcera má baculatá stehýnka. Dětem štíhlejším (tedy i vyšším) v této hmotností kategorii budou sedět parádně ;)
Při velkém "karambolu" vše udrželi až do chvíle než jsem vzala syna z vody a voda nahromaděná v plavkách začala vytékat i s rozmočeným obsahem. Po této zkušenosti se vracím k jednorázovým plenkám.
Mam doma cvaldu. Je mu sice jen 9 měsíců, ale má téměř 12 kg. Proto jsem vzala velikost od 12 kg (2 roky), ale jsou mu veliké...nechtela jsem riskovat, tak jsem mu koupila podle kilogramů, ale musi si ještě pockat, než je oblékne.
Plavečky vypadají úplně stejně jako na fotce,materiál kvalitní,vevnitř příjemná podšívka,možnost stáhnutí v pase.
Velikost dle váhy sedí.
Bohužel jsem neměla možnost je vyzkoušet v bazénu,nechtěli nás s nimi pustit,protože vyžadovali jiný typ plavek.