Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
Krásně sedí, dcerka se v nich cítí dobře, na rozdíl od jednorázových plenek.
spokojenost
doporučuji
Přidáno: 24. února 2014
(naposledy upraveno 25. února 2014)
Zakoupeno v NámDětem.cz
Pěkně, funkční plavky za dobrou cenu (akce na Slevomatu). Dala jsem na pozitivní hodnocení maminek a jsem spokojená. Plavečky syna nikde netlačí a pěkně sedí. Výběr vzorů. Velmi vstřícná a ochotná komunikace s obchodem!
Doporučuji :)
Super pro male plavacky
vřele doporučuji
ideální na plavání kojenců
toto jsou již naše druhé plavečky Happy Nappy a jiné bych do bazénu nechtěla.
plavky teto značky jsou kvalitní, již mame druhou velikost od teto značky a jsme velice spokojení.
Zatim jsme plavali jen jednou, ale plavecky jsou skvele.
plavky doporučuji, ale nejprve vyzkoušet, nebo objednat o číslo větší
poznatek z praxe (neberte to jako negativum) - oproti jednorázovým plavacím plenkám se mi pouze zdálo, že když byl syn menší (na spodní hranici váhové kategorie pro svou velikost), tak mu v plavkách zůstávalo dost vzduchu, který mu nadnášel zadeček, takže při plavání měl tendenci se překlápět nohama nahoru a hlavou pod vodu
Nechtěla jsem používat jednorázové plenky. Tyto nakonec vyjdou levněji a i svou funkčností se nám osvědčily. Doporučuji všem rodičům.
kupovat podle hmotnosti ne podle měsíců
celkově doporučuji
Malemu plavecky dobre padly. Skvele se nasazuji a stahuji diky patentkum na obou stranach. Vnitrni sitka nevim jak je dobra, zatim jsme vsechna plavani zvladli bez nehody.
Velikost S byla malemu mala kdyz mel ca 7,5 kg a pritom je dost hubeny, takze detatku s faldiky nemusi uplne dobre sednout a muze i tlacit. Velikost L je o poznani vetsi, ale opet je spis pro hubenejsi detatko, lemy kolem nozicek jsou celkem uzke, tak aby plavecky netlacily, rozhodne doporucuji pred koupenim vyzkouset.
Skvele plavecky, mohu jedine doporucit, urcite koupime znovu az bude syn potrebovat o cislo vetsi, chystame se pokracovat v plavani.
Nekoho muze zarazit velmi tesne lemovani okolo stehynek a pasu, ale tak je to v poradku, pripadna nehoda zustane tam kde ma :-). Syn nikdy nemel otlaky, nic ho neskrti a je spokojeny, stejne tak jako pani instruktorka, ktera doporucuje jednoznacne tyto plavecky pred plavaci plinkou, ktera se nasakne a tahne diteti zadecek dolu.
Vyrobek mic chvalime a urcite koupime dalsi veci, vyber je uzasny.
Pohodlné, drží kolem nožiček i bříška. Spokojenost.
Krásné plavečky
pro nás ty nejlepší plavečky :-) už máme druhou velikost..skvěle sedí a netlačí...a ty barvy.. no nádhera!!
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]