Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
Plavečky jsou super, nemusí v nich být plínka. Zatím se nám žádná "nehoda" nestala, ale určitě by zůstala v plavkách:-)
Sedi hezky ikdyz mi prijde, ze jsou trošku těsnější - mame M a necelych 6kg, a to jsme schvalně nebrali vetší, protoze nase mala ja takova hubena zizala ;)
Jinak jsme zatim užili jen 1 - na otestovani na koupališti, tak zatim nemohu vice posoudit - teprve uvidime, jak se nam osvědčí na plavání do bazenu...
Krasne plavky, dobre sedi a vypadaji omnoho lepe nez jednorazove plavaci plenky. S nakupem jsem spokojena.
Plavky jsme zatím nepoužili. Zdají se mi trochu ostřejší švy, snad to nebude vadit a odírat kúži. Velikost odpovídá dle značení, dcera má 9kg a vel. L. je od 10kg. Jsou tedy trošku volnejší v pase, kolem nožiček drží pevne.
zatím jsme nevyzkoušeli, ale už nyní víme po odzkoušení, že bude super
Děkujeme za recenzi a přejeme hodně zábavy u vody. L.Fiedler
Zatím jsme nevyzkošeli
Kvalitni
Děkujeme za recenzi. Některé děti milují vodu a dovedou se z ní nespoutaně radovat, přejeme veselé hrátky u vody. L.Fiedler
Velikost nám neseděla, podle tabulky přiložené na plavečkách jsme měli mít ještě větší a to nám tyto neseděly už tak o dvě velikosti. Jinak kvalita je super, nenašla jsem žádnou jinou závadu. Cena je úplně super.
Plavky dobře sedí a jsou pohodlné a bezpečné pro dítě.
Děkujeme za zhodnocení a přejeme hodně zábavy u vody. L.Fiedler
Přidáno: 4. července 2017
(naposledy upraveno 4. července 2017)
Zakoupeno v Kojenecké plavky
Zatím jsme měli možnost vyzkoušet jen jednou. Dceři plavečky nijak nevadily, hůře se oblékají, jak jsou neoprénové. "Nehoda" nebyla, nemůžu tedy říct, jak se čistí nebo propouští. Velmi pěkný design.
Děkujeme Vám za nákup výrobku značky Bambino Mio a přejeme hodně zábavy u vody. L.Fiedler