Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
zboží jsem objednala na doporučení jiných uživatelů. Doporučila dalším maminkám, které chodí s dětmi na plavání. Je to OK
zatím čeká na vyzkoušení
zatím čeká na vyzkoušení
Úžasné plavecky pro kojence. Chtěla jsem na plavání kojenců a cetla jsem, že je lepší mít plavky než plavkove pleny, které nasaknou vodu a táhnou pak zadeček dolů. Zmerila jsem synovi pas a obvod stehynek a podle tabulky seděl presne na L. Plavky jsou neoprenove a poprvé jsem se musela celkem snažit, abych je na něj navlékla, ale podruhé už to šlo snáz, už jsem měla grif. Plavky krásně padnou, utesni co mají, první plavání za námi a velká spokojenost. A moc se mi líbí design plavecek této značky.
Pěkné plavky
Podle udanych mir vubec nesedely.
Plavky jsou z velmi kvalitního materiálu. Mají široké gumičky, které se nezařezávají a nezanechávají otlačení na kůži. Miminům je uzpůsobeno se v nich kvalitně, snadno a dobře hýbat. Používáme při kurzech plavání a super. Mám jistotu, že velké nehody zůstanou vždy na místě a nic neproteče ven.Jsou příjemné na dotek. Lehce se udržují. Vydrží dlouho. Člověk si může vybrat z mnoha barevných kombinací a variant.
Plavky mě příjemně překvapily. Lituji, že jsem něco takového nepořídila už pro prvorozeného. Naprosto odpadlo kupování jednorázových plavacích plín, které stejně vysály hlavně vodu z bazénu a bránily pohybu.
Děkujeme za hodnocení. Plavečky od Bambino Mio jsou krásně vypracované a uvnitř mají froté. L.Fiedler
Kvalitní značka. Všem doporučuji.
Zatím je neozkoušená ve vodě
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »