Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
Spatne sedi, ale vracet je do obchodu nejbaby, to by byl asi velky problem.
Velikost plavek opravdu vybírat podle váhy dítěte.
Plavky jsou bezvadné, opravdu lehké oblékání, svlékání i údržba. Tyto plavky používáme i pod neopren. Ušetřené peníze - nemusí se kupovat jednorázové plenkové plavky.
Dítě se nepsali ani na prudkém slunci
Super plavečky pro prcky - nikde neškrtí a vypadají skvěle
Variabilní dle potřeby, dobře sedí, splnily očekávání
Bohužel nám nesedí.. Objednala jsem přes internet velikost L (6-12mesicu). Synovi 6 měsíců a přes bříško mu jsou těsný a u nožiček volný, tudíž do bazénu nepouzitelny..Skoda, jinak vypadají pěkně i zpracování
Plavky jsou super. Krasne drží jsou slušivé. Účel plní tak jak mají. Jsem spokojena a s výběrem těchto.
Kvalitní materiál i zpracování. Plavky se snadno oblékají/svlékají díky patentkám na straně. Velikostně sedí lépe na baculatější děti, kolem stehen ani pasu nelze zmenšit. Pro drobné dítě (zejména na váhové hranici velikostí) doporučuji sáhnout po menší velikosti. Již máme druhé, do budoucna nehodlám značku měnit.
Objednala jsem dle popisu .obchodu a vše krásně sedí. Na velkost 86 jsem vzala o číslo menší. Plavky jsou krásně designově zpracované a kvalitní.
Plavecky jsou krasne, ale mela jsem problem vybrat velikost..myslim, ze jsem mohla vzit i o cislo vetsi, sice se do nich syn vleze a nijak zvlast je zarezane nema, ale spatne se oblekaji a vysvlekaji..vzala jsem vel.L, ke ktere jsem nasla, ze je pro 9+ kg, podle cm rozmeru mu sedi pres pas, ale jsou uzsi pres stehynka (syn 10 kg a trochu cvalik ☺)
Dobrý den plavky vypadají moc pěkně a jsou i dostatečně velké jaké jsou v akci ještě nevím nevyzkoušely jsme.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »