Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
Líbí se mi barevná kombinace. Ještě jsme neměli šanci vyzkoušet ve vodě, ale i tak jsem spokojená.
Plní svůj účel.
Vypadali pěkně ale kupovali se jako dárek tak že osobně zkušenosti nemám
Krásné barvy, sedí výborně
Prumer, za cenu primereny vykon
Kvalitní zpracování, plní svou funkci
kvalitní výrobek
Plavky jsme koupili z důvodu, že jsme nechtěli kupovat jednorázovky na koupaní, které stejně neplní svůj účel. Tyto jsou super. Těm maminkám, které váhaji je doporučujeme.
Velikost jde přizpůsobit na míru dítěti pomocí patentek
Krasne drzia, kvalita ako ma byt. Farba uzasna, uz mame celu kolekciu, bundicku, gate, flasku, ciapku....aj prebalovaciu podlozku, kt. pouzivame ako podsedacik ked je chladnejsie. Skoda, ze nieje aj bundicka pre dospelych. Hned by som prijala celu kolekciu aj predospelych. Kvetinky kyticky.
Rozhodně nej je to, že je to ekologické řešení pro děti, u kterých si nejste jisti, že se nevykadí do bazénu. Několikanásobně levnější varianta jednorázových koupacích plen. Plavky krásně padnou, odpovídají velikosti, lehce se oblékají a vysvlékají. Mají zapínání na patentky (užší a širší varianta), ale bez problémů je stáhnete nebo natáhnete jako klasické kalhotky. Jsou z lehkého materiálu, takže rychle schnou. V porovnání s neoprenovými plavkami je to pecka. Jiné plavky bych už nekoupila! A ze vzoru jsem nadšená
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »