Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
spokojenost
Neskutečná spokojenost, plavky perfektně drží.
Pěkné zpracování i barvičky, nemám ještě odzkoušeno, takže zatím soudím jen vzhled.
perfektní plavečky, které mohu jen doporučit už kvůli zmíněným výhodám
podkladový neopren je černý a tak se z bílorůžových kostiček stává po namočení šedošpinavěrůžová, což esteticky nevypadá.
Příště bych koupila nějakou jednobarevnou sytější variantu.
inak jsou to dobré bombarďáky a je super, že nemusí dítě mít plínu do vody. Další výhodou je samotný neopren, ketrý celkem hřeje, na rozdíl od koupacích plen, které holčičkách tak akorát přivodí zánět močových cestiček :o)
Super plavky, doporucuji
Plavečky jsou pěkné
zatím nemáme odzkoušené
špatně s vybírá velikost bez odzkoušení
Naprostá spokojenost, doporučuji.
Krasne plavecky, prijemny material, dobre zpracovane
Výborný výrobek, maximální spokojenost. Tam, kde vyžadují jednorázové plavací pleny, klidně tuto dáte navrch, jinde zcela dostačují jen tak, opravdu propouští jen tekutinu (pozor, když se dítě počurá na suchu, vyteče to nohavicí :) ) Nijak dítě neomezují v pohybu (nenasáknou), neopren udržuje teplotu těla, takže dítě v mokrých plavkách není ohrožené prochladnutím.
Ještě nevyzkoušeny ve vodě (bazéně), mám je teprve krátce.
Super komunikace ze strany obchodu, zboží plně odpovídá, plavky sedí dobře.
Výrobek využiji až v létě, ale myslím, že budu spokojená
spokojenost
Plavky jsou moc krásné, pružné, velikost se dá regulovat patentky
Pohodlné, snadná manipulace
Mám dojem,že velikosti neodpovídají váze dítěte.Ovšem nutno dodat,že kamarádka koupila svojí dceři obdobné a velikost byla v pořádku.Tak nevím.....?
Hezké, pěkně drzi, kategorie 9-12kg a dítě ma 10kg
Doporučuji, nosíme již od 3 měsíců, teď je dceři 2,5 roku - ideální místo jednorázových plínek do vody.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »