Recenze na kojenecké plavky
Kojenecké plavky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Kojenecké plavky podle nejoblíbenějších výrobců.
Krásný potisk, bohužel nám na kurzu plavání řekli že tyto plavky nemůžeme nosit, protože neudrží vše tam kde mají.
dobře sedí
Jsou hesky, sedi dobre, spravna velikost
Pro nás zcela vyhovující produkt. Dcera je poměrně štíhlá, tak obvykle chvilku trvá než jí daná velikost dobře obejme stehna. Každopádně jsme spokojení, tak kupujeme postupně následující velikost.
Přidáno: 1. září 2024
(naposledy upraveno 1. září 2024)
Zakoupeno v Pro malé dobrodruhy
Parádní náhrada za veškeré podpůrné pomůcky pro malé děti do bazénu. Nehrozí, že by si to dítě sundalo nebo z toho vypadlo.
TOP, must have věc
Plavky perfektně sedí a nikde nic netlačí
Plavky jsou vhodné i pro drobné děti, to vítáme, nelze takové sehnat. Nastavení velikosti je super, nemusíme kupovat další velikosti. Kakání nepropustily. Moře nezanechalo žádnou památku - střídaly jsme s jinou značkou a ty vybledly. Celkově jsme moc spokojení.
Přidáno: 30. července 2024
(naposledy upraveno 25. srpna 2024)
Zakoupeno v kupplenky
Vše v pořádku
Máme vyzkoušené i jiné značky a tyto naprostou vedou. Už kupuji podruhé, ať můžeme střídat u moře. Výborný střih i pro hubené děti, nikde nic nenasákne a mají krásné motivy. Tři patenty v pase nám vyhovují nejvíce (jiné značky mají pouze dva)
Volila jsem dvě značky plavek, jednu si nechávám, tuhle vracím. Bohužel nevyhovují velikostí ani zapínáním, vše jde velmi tuze a v pase mají jen dvě patentky . Mají hezký design.
hezká barva ,velikost odpovídá